Etsi viisi virhettä

No, yksikin riittää. Remppamies kävi taas vähän korjaamassa meidän kylpyhuonetta reklamaation jäljiltä. Tällä kertaa oli ihan mukava tyyppi, mutta miten ihmeessä se sai ton yläosan väärinpäin? Ei pysty tajuun! Menee jo ihan huumorin puolelle.

No, pitänee sitten taas itse viimeistellä, jotta lopputulos vastaa omia laatuvaatimuksia. Otettiin jo kirkas silikoni pois ja laitetaan valkoinen. Mistä se kirkaskin oikein tuli sille remppamiehelle mieleen???

Nyt meillä on kylppärissä myös se suihkuallas ja kyllä siitä tulikin hyvä, kun ei oo ammattilaiset söhlänneet. Isi tekee aina niin mahtavan viimeisteltyä jälkeä, että ammattilaiset häviää mennen tullen. On muuten suihkualtaan tekeminen aikaa vievää. Eka neljä tuntia meni kaupassa erilaisten tarvikkeiden etsimisessä, asiakaspalvelun taso vaihteli taas laidasta laitaan. Sitten harkkojen leikkuut, betonivalut, betonin kuivuminen, vesieristys pariin kertaan, kuivuminen, laatoitus, kuivuminen, saumaus, kastelu, kuivuminen, silikonit… Niin ja jossain välissä saatiin myös liesituuletin paikoilleen. Ei pysty ymmärtämään miten tosi painava liesituuletin pysyy kolmella lyhyellä ruuvilla seinässä. No, siellä se on ja pysyy. Ja on hieno!

1 kommentti

  1. Joo, isi kyllä osaa käyttää käsiään hyväksi. Pitäis itekin varmaan lopettaa nää v*tun konttorihommat ja käyttää käsistä-kätevän geenejä johonkin ”parempaan” työhön.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: