Aikaa jollekin

Piti vähän uudistaa blogin ulkoasua, se oli vähän jämähtänyt omiin aikoihinsa. Olisin halunnut tuon väriläiskäkuvan olohuoneen seinälle, mutta se on kuulemma liian värikäs. No, laitoin sen sitten blogiini.

On ollut aika menoa viime ajat. Tänään oli aikaa käydä leikkauttamassa hiuksia ja ostamassa pari vaatetta. Pääsin vihdoin käymään ginatricot-liikkeessä. Aika trikoopainotteinen kauppa, mutta kyllä on myös halpa. Pari mekkoa lähti heti mukaan. Luultavasti ne haalistuu aika nopeasti, mutta ei ne kyllä mitään maksaneetkaan.

Ensi viikolla täytyy ottaa sellainen kunnon opiskeluviikko. Musateoriaa ja säveltapailua kerralla oikein urakalla. En oo ihan satatyytyväinen Una donna-pääsykoebiisiin, mutta sillä nyt mennään. Kunhan nyt sitten saisi laulaa koko sen 15 minuutin edestä, niin mahtuu ne Kuusistotkin mukaan. Lauluope sanoi laulutunnilla, että ne sopii mun äänelle todella hyvin. Niin, no on ne ainakin todella kauniita lauluja.

Tänä keväänä on kyllä laulaminen jäänyt liian vähälle. Jotenkin on koko ajan jotain tekemistä. Torstaina kävi pianonvirittäjä ja ei ollut uskoa, että mun piano on jo 15 vuotta vanha. Oli kuulemma sisältä niin hyvässä kunnossa. Niin no, yritin sitten vähän soittaa jotain sen jälkeen. Vitsi, miten sitä on joskus osannutkin soittaa vaikka mitä kappaleita. Nyt tuntuu, että ihan yksinkertaisissakin menee sormet ristiin. Sitä kai kutsutaan sitten harjoittelun puutteeksi.

Eipä mulla muuta näin lauantai-iltana. Ulkona on lämmin. Niin ja mä sain kerrankin sämpylät onnistumaan. Yleensä niistä tulee kivikovia, mutta nyt ne oli pehmeitä. Pitäis leipoa useammin kuin kerran vuodessa.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: