Kuntokuuri

Venäjä tuli ja voitti Euroviisut. Ihan ookoo laulu ja olihan se mun suosikeissa, mutta en mä sitä ehkä ihan noin ylös olisi nostanut. Ensi vuonna sitten nähdään, miten Moskova järjestää bileet.

On ollut pitkän aikaa jotenkin tyytymättömyys pieniin asioihin. Aurinko paistaa ja ulkona on jo lämmin, mutta jotenkin siitä ei saa irti sitä mitä pitäisi. Mietin, että mistä se oikein johtuu ja kyllähän se asia on ollut tapetilla jo kauan. Nimittäin oma kuntoilu ja yleiskunto. Kun ei oikein ole tyytyväinen itseensä, niin kyllähän se heijastuu kaikkeen.

Joten päätin laittaa ranttaliksi ja ostin vuoden ”pakkojäsenyyden” läheiseen kuntokeskukseen. Oon yrittänyt vältellä näitä vuosijäsenyyspaikkoja, mutta jotenkin ei nykyinen paikka enää vetoa. Ei siellä tullut käytyä. No, nyt tililtä lähtee joka kuukausi tietty summa ja luulis sen edes vähän motivoivan siihen, että käy myös kuntoilemassa. Tässä kyseisessä paikassa on se hyvä puoli, että kuukausihintaan kuuluu kaikki – sali, jumpat ja spinning. Eikä se ole mikään ns. trendipaikka, vaikka onkin viihtyisä. Lisäksi tällä klubilla on keskus aika lähellä työpaikkaani, joten joskus voi vaikka eksyä sinnekin.

Bonusta tietysti on se söpö kundi, joka tekee mulle kunto-ohjelman.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: