Kesäduha

Sattuu! Kävin eilen kuntosaliohjelman läpi ohjaajan kanssa. Okei, oon ollut nyt viisi päivää flunssassa, joten ei ehkä ollut ihan paras kunto, mutta kyllä se aika kovan ohjelman oli tehnyt. En edes käynyt kaikkia toistoja läpi vaan se oli enemmänkin tutustumista. Olin ihan puhki ja poikki ja sydän meni aika lujaa vauhtia. Nyt on sitten oudot lihakset kipeänä.

No, ohjaaja totes, että kolmen kuukauden päästä olen huippukunnossa. Joo, uskon, tolla ohjelmalla.

Kesä tuli viime viikonloppuna. Ja mä olin kipeä. Harmitus. Sunnuntaina oli pakko päästä vähän ulos ja käytiinkin kävelyllä ja jätskillä. Se ei varmaan ollut viisasta, koska seuraavan yönä ei taas paljon nukuttu ja maanantaina oli pakko jäädä kotiin. Nyt on jo torstai, mutta köhä, nuha, aivastus, huono olo ja nenäliinojen kulutus jatkuu. Ja töissähän on tietysti oltava. Koska päällepäin musta ei taaskaan näy, että olisin kipeä.

Eilen täytin vuosia. Oo, olen vanha. Sain yllättävän monia onnitteluja – Facebookista on selvästi jotain hyötyä, sieltä kun näkee, kenellä on synttärit ”tänään”.

Tämä on muuten 200. postaus.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: