Puhdas koti

On ihan luksusta tulla kotiin, kun tuoksuu juuri siivotulta. Lakanat on vaihdettu (ja silitetty!), sohva näyttää kuin uudelta eikä pölykoiria näy missään. Siivoojamme tekee kyllä hienoa työtä. On jotenkin rentouttavaa, kun ei tarvitse miettiä siivoamista. Ja lakanatkin tulee vaihdettu parin viikon välein.

Aluksi vähän mietitytti päästää outoa ihmistä omaan kotiin, mutta nyt se tuntuu ihan luonnolliselta. Täytyy sanoa, että mä olen aina arvostanut siivoojan työtä, ehkä enemmän vielä sen jälkeen, kun olin itse yhtenä nuoruudenkesänä hetken siivoojan hommissa. Ihan syvältä. Ei sopinut mulle. Joten arvostukseni on kyllä korkealla niitä ihmisiä kohtaan. Eikä pelkästään kotisiivoojia vaan ihan kaikkia. Miettikää nyt, missä kunnossa kaupunki olisi, jos ei olisi katusiivoojia tai roskakuskeja.

Kyllähän sitä itse parin viikon sisällä aina vähän järjestelee ja pyyhkii pölyjä, mutta imuroinut en ole. Paitsi jos esmes jotain kaatuu lattialle.

Kotitalousvähennyksen jälkeen siivooja on sitä paitsi ihan edullinen.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: