Kaupunkipyörällä huristellen

Kaupunkipyörä on hieno keksintö. 2 eurolla (rahan saa takaisin, kun palauttaa pyörän) voi ajaa vaikka keskustasta kotiin, no, jos asuu käyttöalueen sisällä. Alue on kuitenkin aika iso, Eirasta Taka-töölöön, joten jos ei voi ajaa kotiin, niin ainakin keskustan alueella pääsee aurinkoisena päivänä paikasta toiseen.

Kokeilin perjantaina, miten pyöräily sujuu. Harmillista, että kaikki ihmiset ei arvosta tällaista mahdollisuutta, on nimittäin osa pyöristä aika huonossa kunnossa. Rautatientorin telinepaikalla oli neljä pyörää, joista kahdessa ei ollut satulaa ja yhdestä puuttui ketjut. No, ainoa kunnossa oleva toimi ihan hyvin, mitä nyt tanko ei meinannut pysyä suorassa. Mies päätti kokeilla spinningiä ja otti satulattoman pyörän. Oli kuulemma aika rankkaa. Onneksi puolessa välissä matkaa puuhun nojasi kunnossa oleva kaupunkipyörä, joten teimme vaihtokaupat. Pyörä oli vain jätetty siihen, vaikka telinettä ei ollut lähimaillakaan.

Oli hauska parin kilometrin ajomatka. Aurinko paistoi ja ihmiset istuivat iltaa puistossa. Nopea kotimatka parhaimmillaan.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: