Elokuvia

Kannattaa käydä katsomassa P.S. Rakastan sinua -leffa. Oli hyvä. Romanttinen draama, mutta ei sellainen imelä hollywoodfilmi vaan ihan oikeasti ajatuksia herättävä parituntinen. Tuntee itsensä onnekkaaksi, kun on ihminen, jota rakastaa ja joka rakastaa takaisin ja tajuaa, että se on kaikki, mitä ihminen tarvitsee. Ja saa taas muistutuksen, että omaa parisuhdetta pitää arvostaa joka päivä tuhatta ja sataa.

Sinkkuelämää olikin sitten ihan erilainen pätkä. 2 ja puoli tuntia, uh. No, Sinkkuelämä-sarjan fanina oli tietysti ennakko-odotukset aika korkealla. Ja olihan siinä kauniita naisia ja miehiä, upeita vaatteita (jotka tosin näkyivät kankaalla noin 20 sekuntia per vaate), aina ihana New York, suhteita, seksiä ja rakkautta. Loppu oli hyvä, eihän se olisi mitenkään muutenkaan voinut loppua, vaikka olikin vähän hätäisesti tehty.

Mutta mutta… Jotain jäi puuttumaan. Olisiko sitten se, että puolituntinen sarja tehtynä pitkäksi elokuvaksi ei vaan oikein toimi? Tai sitten se, että siinä se nyt oli. Nyt se on loppu, slut, end, final. Enää ei tarvitse arvuutella, saako Carrie ja Kiho toisensa tai onko Charlotten elämä loppun asti kuin sadusta.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: