1 reikä paikattu

On tässä pari viikkoa vihlonut hammasta, kun on laittanut jotain makeata suuhun. Ei kylmää tai kuumaa vaan makeaa, vaikka suklaakakkua. No, eihän se aina merkitse sitä, että olisi reikä, mutta näin kesälomamatkan kynnyksellä oli parempi tarkistaa asia. Omassa hampussa ei ollut aikoja, joten piti kokeilla uutta paikkaa.

Oli muuten historian nopein käynti. Suu auki, jotain laitteita suuhun, ”juu, pieni reikä on”, puudutus, hetki odottelua ja paikkaus. Olis varmaan ollut vieläkin nopeampaa, jos ei olisi ollut puudutuksen vaikutusajan odottelua. Mutta ilman puudutusta en kyllä anna hampaitani porata. No, nyt on hammas kunnossa ja voi taas syödä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: