JellyBelly -himo

2003 New Yorkin matkalta toin mukanani Jelly Bellyjä, mahtavia pikkukarkkeja. Jelly Bellyt ovat todellinen brandi Amerikassa ja niiden ympärille on tehty kaikenlaisia oheismateriaaleja. Jelly Bellyjä on 50 eri makua ja ne todellakin maistuvat siltä, miltä niiden luvataan maistuvan. Kokoelmasta löytyy mm. popcornin, bubble gumin, kiwin, juustokakun ja ties minkä makuisia karkkeja.

Kuukausi sitten kohtasin nämä beanit työn merkeissä, kun yhden projektin amerikkalainen asiakas toi palaveriin pienen rasian Jelly Bellyjä. Tietysti piti heti saada omat Jelly Bellyt. Mutta pettymys oli suuri, kun selvisi, että karkkeja ei saa tuoda Amerikasta. No, muutaman tunnin googlaus ja löysin englannista kaupan, josta sain tilattua haluamani rasiat. Amerikasta tilattuna ne olisivat olleet puolet halvempia, mutta aina ei voi voittaa.

Karkit saapuivat isossa laatikossa, joka tosin sisälsi suurimmaksi osaksi pahvitäytettä. Mukana tuli myös hieno karkkikone, joka tuo nyt aina mieleen oikein kunnon amerikkalaisen meiningin. Kone vaatii oikeita kolikkoja, joten karkkeja ei tule syötyä jatkuvasti.

Nämä kuuluvat kategoriaan ”turhaa, mutta niin ihanaa”!

JelleBelly.com

2 kommenttia

  1. Hei! Mistä sait tilattu JellyBellyjä Suomeen? Itse maistoin eilen niitä ensimmäistä kertaa ja niihin tuli himo :)

  2. Heippistä! Tervetuloa JellyBelly -faniksi :)JellyBellyt on brittiläisestä http://www.cybercandy.com -verkkokaupasta. Kantsii ostaa kerralla sellainen 50 maun boksi niin pääsee kunnolla makujen maailmaan. Tilaus tuli nopeasti, mutta rahti maksaa ihan kiitettävästi. Toisaalta ne oli kyllä pakattu tosi hyvin.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: