Praha ja iltapala

Ohhoh. Tänään lähdettiin Dresdenistä siinä yhden jälkeen. Meidän hieno Audi A4 piti vaihtaa käryisempään autoon, koska Audin vakuutus ei ole voimassa Tsekeissä. Nooh, on kuitenkin auto alla.

Matkalla Prahaan piipahdettiin Pillnitzissä, jossa oli hieno palatsi ja todella suuri puutarha-alue. Siellä oli mm. sellaisia puutarhalabyrinttityyppisiä käytäviä, joita on elokuvissa. Kuvaa myöhemmin.

Lisäksi kävimme Bastei Bridgellä. Huimat näkymät yli Elbe-joen ja koko Saxon-alueen. Bastei oli täynnä käsittämättömän muotoisia "vuoria". Kuvaa tästäkin myöhemmin, en tajunnut ottaa puhelimella kuvaa.

Nyt olemme vihdoin Prahassa ja ensivaikutelma on mainio. Kaunis kaupunki. Kuva on Trilobit-ravintolasta, jossa istumme illallisella. Kaikki on jotenkin parempaa kuin Dresdenissä. Hotelli, ihmiset, rakennukset ja jopa viini. Nyt on kivaa.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: