Wein fest

Sää on vaihtelevaa. Ensin aurinko paistaa täysiä ja yhtäkkiä sataa kaatamalla. Vesi ei onneksi ole ongelma paikallisilla viinifestareilla. Katoksia riittää ja ihmisiä on PALJON. Tapahtuma on keskellä viinitarhaa, joten tunnelma on hieno. Würzburgilainen valkoviini on hyvää ja täällähän "1 lasi, kiitos" tarkoittaa 0,25 litraa. Joten kun päivän aikana juo kolme lasia viiniä, se onkin jo pullo per nuppi. Eikä nämä ihmiset näytä edes humalaisilta. Ei tähän kyllä ihan joka päivä pystyisi :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: