Lomailua

Kolme viikkoa erilaista matkailua erilaisissa paikoissa. Onneksi on vielä vajaa pari viikkoa lomaa, koska nyt vasta aurinko lämmittää.

Tämän vuotinen UMF Turussa oli ehkä vähän pettymys. Lauantaina ihmisiä oli aikas vähän ja paikkana Kupittaan puisto oli ihan liian iso. Musapaikat olivat pitkin puistoa ja ihmiset levittäytyivät siksi isolle alueelle. Ja siksi festari tuntui tyhjältä. Onneksi meininki parani yötä kohden ja puolen yön jälkeen muutama paikka rupesi olemaan täynnä. Päivän paras anti löytyi junkkatalosta, jossa musa oli kyllä hyvää.

Pian nähdään miten Flow:n lisätyt musapaikat vaikuttavat tapahtumaan. Tuleeko liian paljon ihmisiä, ja ruoka ja juoma loppuvat kesken kuten viime vuonna vai onnistuuko Flow tänä vuonna paremmin? Lippujen hinnat ovat ainakin suolaisia. Mutta sinne on silti mentävä.

Perjantaina alkaa kesän laulukurssi. Pitäisi jotenkin opetella lauluja ulkoa sitä ennen. Ei vaan oikein tämä aurinkoinen sää motivoi siihen.

Kesäloma on ollut siinä erikoinen, että en ole paljon läppäriin koskenut. Mikä on siis todella hyvä. Eiköhän sitä laitetta saa taas parin viikon päästä naputella ihan tarpeeksi.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: