Deep in the Woods

Tässä lomaillessa tulee katsottua jonkin verran televisiota ja varsinkin Showtimelta tulee aikamoisia elokuvia. Deep in the woods oli aika kamala, kunnon horroria. Tietyllä tavalla on hauskaa katsoa kauhuleffoja keskellä päivää, kun niihin pystyy suhtautumaan eri tavalla kuin illalla. Päivällä sitä keskittyy ehkä enemmän kuvaustapaan ja lavastukseen eikä siihen, kuinka pelottavaa on. Kyseinen leffa oli hienosti kuvattu, tosi paljon erilaisia ja kummallisia kuvakulmia. Leffana aika karmiva vaikkakin karmivuudessaan jokseenkin huvittava.

En ehkä suosittele

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: