Kivistys ja jumitus

Viimeinen kesälomapäivä. Ja miten sen vietänkään… Olis ollut kiva tehdä jotain kivaa, mutta on harmaata ja sataa. Joten oon siivoillut, järjestellyt ja pessyt pyykkiä. Mahtista!

Tänään ei ollut laulutuntia, joten käytiin eilen vähän viinillä. Piti mennä Loftin Vinotekiin kokeilemaan Enomatic-viiniautomaattia, mutta paikka oli ihan tyhjä kuudelta illalla, joten päädyttiin Iso-Roballe.

Foxy Wine House on kiva pieni viinibaari, jossa oli jotain samaa fiilistä, kuin berliiniläisissä baareissa. Alkuillasta ei ollut porukkaa, mutta kasin maissa tunnelma alkoi herätä. Viinilista on laaja ja mikä parasta, shampanjoita löytyi noin kymmentä erilaista. FWH ei ole ruokapaikka, mutta listalla on juustoja ja jotain pikkupurtavaa. Hintataso on pikkasen korkea, ainakin normi keskivertohintoihin verrattuna.

Join kaksi lasia shampanjaa ja maistelin paria juustoa – ja yöllä oli hirveä kivistys päässä. Johtuneeko siitä, että alkoholipitoisuus oli suurempi kuin yleensä? En tiedä, mutta ehkä seuraavalla kerralla pidättäydyn vaan ihan valkoviinissä.

Kivistyksen lisäksi kaikki lihakset on ihan jumissa ja kipeenä, kun on ollut pari vähän rankempaa kuntosalireissua. Kävely on ihan töktök-askellusta. Tuntuu toi laulaminenkin jotenkin hankalalta, kun jokapaikkaan sattuu.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: