Hulkkosen Jori ja Kempin Samuli

Flow-viikonloppu.

Tänä vuonna järjestelyt toimii huomattavasti paremmin kuin viime vuonna. On enemmän baareja, vessoja ja esiintymislavoja. Ihmisiäkin on sitten tietysti se 3000 enemmän. Aina tietysti voisi parantaa, mm. joissakin palveluhenkisissä ihmisissä. Itse en ole kohdannut huonoa palvelua, mutta sellaistakin kuulemma on esiintynyt. Vessajonotkaan ei ole olleet kovin pitkiä, tosin voi johtua siitä, että ollaan päästy ”vippivessoihin” kavereiden vieraskorteilla.

Eilisen illan kohokohtia oli selkeästi Samuli Kemppi ja Jori Hulkkonen. Hyvää teknoa. Tänään pitää mennä kuuntelemaan Five Corners Quintettiä ja Martha Reeves & The Vandellasia.

Eka työviikko on mennyt aikalailla lomasta palautuessa. Ei hirveesti ole saanut mitään aikaiseksi. Lisäksi töissä tapahtuu kaikenlaisia mullistuksi, jotka hetkellisesti vaikuttaa työmotivaatioon. Mutta ehkä se tästä taas huomenna palautuu normaaliin luovuuden rytmiin.

Eilen tuli telkkarista Bulletproof Monk. ”Vauhdikas ja komediallinen toimintaseikkailu käynnistyy, kun tiibetiläismunkki saa käsiinsä korvaamattoman arvokkaan ja rikollisten havitteleman muinaiskäärön.” Mä oon aina tykännyt tällaisista toimintaseikkailuista, joissa taistelu käydään ihmeellisillä ”pyörin ja lennän ilmassa, koska uskon, että se on mahdollista” -taidoilla. Vähän mystisyyttä ja yleensä aina hyvä tarina. Ja hyvää sunnuntaiaamun viihdettä digiboksille tallennettuna.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: