Rapujuhlintaa

Onpas ollut viikko! Yksi iso projekti polkee paikoillaan ja asiakkaalta tulee kommentteja siinä vaiheessa, kun iso osa työstä on tehty. Argh! Keskiviikkona pitäisi mennä Köpikseen esittelemään tähän mennessä tehtyjä juttuja, mutta tuntuu, että oikein mitään en oo saanut aikaiseksi.

Lisäksi tällä viikolla on ollut hieman ihmettelemistä siinä, minkälaisia ihmiset oikeesti voi olla. Ja miten ihmisistä selviää se todellinen luonne, kun asiat ei menekään ihan niin kuin itse haluaisi. Tietyllä tavalla pelottavaa, koska ilmeisesti sitä ei koskaan pysty tietämään, mitä toisen ihmisen päässä kulkee. Ja vaikka näkeekin, että kaikki ei ole ihan kohdallaan, ei kuitenkaan koskaan usko tai halua uskoa, että asiat voi olla vielä huonommin. Sitä ei pysty ymmärtämään, kuinka jotkut voivat haukkua toista ihmistä sitä yhtään häpeämättä. No, tällaisissa tapauksissa on vaan annettava kyseisen ihmisen olla eikä antaa toiselle mitään kimmoketta jatkaa panettelua.

Eilen pidettiin rapukekkerit ystävien kanssa. Paljon rapuja, viiniä ja hyvää seuraa. Ihan paras tapa viettää lauantai-iltaa. Eikä ollut seuraavana aamuna edes kovin paha olo.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: