Kööpenhaminan lentokentällä

Vou mikä lentokenttä. Boss, Versace, Vuitton, Mulberry ja muut sikakalliit merkit koristeli Köpiksen lentokenttäterminaalia. Onhan se Helsingin kenttä hieno, mutta kyllä Köpiksen kenttä on jotain ihan muuta. Päivän työmatkalla kun ei sitä itse Kööpenhaminan keskustaa nähnyt, niin pitää sitten iloita lentokentästä.

Päivän työmatkoissa on se huono puoli, että aamulla pitää herätä todella aikaisin ja kotona on todella myöhään. Hyviä puolia on ulkomaan päiväraha. Ja se, että pystyy aistimaan kaiken kansainvälisen fiiliksen lentokentällä.

Parasta on, kun päivän päätteeksi voi istua johonkin kivaan lentokenttäbaariin ja nauttia lasin kuohuviiniä. Katsella ihmisiä ja fiilistellä elämänmenoa. Tänään mukana oli asiakas, joten se kiva baari oli vain semikiva baari. Liian vaativa maku? No, kuohuviini lentokoneessa oli hyvä kakkonen.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: