Iltapurjehdus

Käytiin eilen siirtämässä kaverin vene satamasta toiseen ja alkuun näytti siltä, että purjehdus menisi sateessa. Ilta kääntyi kuitenkin mitä upeimmaksi auringonlaskuksi. Aurinko värjäsi horisontin todella väriloistoksi. Kun käänsi päätään, toisella puolella näkyi harmaata ja synkkää, mutta auringon suunnassa näky oli jotain ihan muuta. Aurinko värjäsi myös vastapäiset kaupungin korkeat talot kullankeltaisiksi ja jos olisi ollut 20 astetta lämpimämpi, näky olisi voinut olla suoraan jostain paratiisista.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: