Täydellinen ilta

Täytyy sanoa, että tämän iltainen konserttimme onnistui loistavasti. Hieno tunnelma, upeita esityksiä, hyviä laulajia ja täysi tupa yleisöä. Meillä on koossa osaava joukko. Avopuoliso totesi, että tämä oli paras konserttimme tähän mennessä. Ja kyllähän se taisi ollakin.

En unohtanut sanoja ja sain luotua jokaiseen kohtaukseen oikeanlaisen tunnelman. Ehkä se johtui osittain myös siitä, että nyt vaatteet oli selkeästi valittu jokaiseen kohtaukseen erikseen. Tirolilaismekko, prinsessamekko ja kamarineidon asu esiliinoineen. Pystyi siis eläytymään vaatteiden avulla.

Kyllä me ollaan hyviä! Käsittämättömän hieno meininki koko konsertin ajan.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: