Purjehdusta ja laulamista

Toissa viikonlopun rapuregatan jälkeen oli eilisen konsertin kenraali. Paluumatka kotisatamaan oli todella tuulinen, venettä keinuttava ja kylmä. Luultavasti siitä, ja väsymyksestä, johtuen sunnuntai-iltana iski kuume. Oli todella kuumottava olo eikä laulut mennyt ihan niin kuin ne kenraalissa pitäisi mennä. No, sisulla vaan läpi. Enkä sitten maanantain kotona olemisen jälkeen tullut kipeäksi, vaikka sitä pelkäsin.

Kaikilla oli niin kivoja asuja kenraalissa, ja mulle osoitettu prinsessamekko oli ensinnäkin liian iso eikä toisekseen sovi mun mielestä paimentytön asuksi, joten halusin jotain muuta. Uffista löytyi kiva tirolilaismekko, jota sitten toissailtana pesun jälkeen vähän tuunasin (lyhensin reilusti). Punanaamiosta kävin hankkimassa myös letit, jotka sopi täydellisesti alppi-Heidi -lookiin. Prinsessamekkoakin oli ihan pakko kaventaa hakaneuloin ja parilla langanvedolla. Ihan hyvä siitä lopulta tuli, vaikka vaaleanpunainen ei ehkä ole se mun värini.

Perjantain viimeisessä harjoituksessa sitten unohdin yhdestä duetosta aivan täysin sanat ja kohdat, missä piti laulaa, joten sehän ennusti hyvää itse konserttiin. Oli taas vähän nolo fiilis, kun kaikki muut vetää niin ammattimaisesti.

Mutta kuten todettu, konsertti meni kaikkien osalta loistavasti. Voisin tosin lyödä vaikka vetoa, että mun viimeisen dueton pari jännitti aika paljon. Siinä vieressä seistessä huomasin, että hän tärisi ja kun hän tarttui mua kädestä (kuului asiaan), hän puristi sitä niin kovaa, että mä hämmästyin. Voi tietysti olla, että parini vaan eläytyi rakkauden huumaan. Toisaalta, meidän kyllä piti katsoa toisiamme, mikä ei ihan täysin toteutunut esityksessä. Mutta saatiin me siihen tosi hyvä tunnelma.

Yhden laulajan mies oli todennut, että mulla on niin heleä ja herkkä ääni ja olen kuulemma kehittynyt viimenäkemän tosi paljon. Niin no, kiitos, kiva kuulla, mutta miks mulla ei voi olla oopperamaisen syvä ja dramaattinen ääni. Olis niitä roolejakin tarjolla vähän enemmän…

2 kommenttia

  1. Fakkikateuskalja kuulostaa just sopivalta tähän mielentilaan! Koskas mennään :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: