Mitä ei pitäisi tehdä – numero uno

Kun ei osaa sanoa ei, tulee aina lupauduttua kaikenlaisiin juttuihin. Ja varsinkin kun kyseessä on nettisivujen tekeminen. Oon tässä viimeset kolme tuntia väsännyt ja viimeistellyt yhtä sivustoa, jonka lupaudun tekemään viime viikolla aivan käsittämättömän halvalla. Mutta kun ei niillä tyypeillä (eka musalevy tulossa ulos) niin hirveästi sitä rahaa ole, niin tietysti mä sanoin, että voin tehdä puoleen hintaa. Joo, mulla menee 10-12 tuntia, joo, ja sillä ja sillä tuntiliksalla. No, eihän mulla oo tässä mennytkään kuin joku 30 tuntia ja ihan paskaliksalla.

Ei siis pitäisi lupautua. Mutta toisaalta, kun näitä nyt on kuitenkin ihan kiva väsätä. Ei vaan olis paree tehdä nyt mitään yhtään liian ilmaiseksi, kun verotoimistokin muisti mua iloisilla lisäveroilla. Tänä jouluna ei osteta joululahjoja, sori vaan lähipiiri.

Kävin aika pikkasen tulenkatkuisen keskustelun tilitoimiston kanssa, ovat kyllä mokanneet kerta kaikkiaan. No, juu, virhe on tapahtunut, mutta eivät ole kuulemma velvollisia maksamaan mulle mitään. No, onneks kirjanpitäjä, joka mokan teki, ei ole enää kyseisen tilitoimiston kirjoilla. Ottaa päähän, mutta on sen verran edulliset taksat ja kuitenkin yleisesti ottaen ihan hyvä palvelu, ettei nyt jaksa lähteä vaihtamaan toimistoa.

Mutta hei, mä osaan mun ekan konsertin laulujen sanat ulkoa. Mä oon hyvä. Huomenna (tai siis tänään) päästään tekemään vähän ”koreografiaa” lauluihin ja siitä voi tulla aika hupaisaa. Kävin hankkimassa hämähäkin verkkoa yhtä mun laulua varten. Siis sellasta tekoverkkoa, en aitoa. Hyi, mähän inhoa hämähäkkejä. Mutta laulaen ne hämähäkitkin menettelee.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: