Missä oli tää kärsivällisyys 10 vuotta sitten?

Tarvitsen lauantain konserttia varten kaksipuolisen viitan ja suruhunnun. Ostin viitan naamiaiskaupasta, mutta se oli päällä ihan hirveä. Kiiltävää epämukavaa ja rumaa kangasta. Ja olkapäiden kohdalla oli oudot ”olkatoppaukset”, jotka sai näyttämään joltain hartiaheebolta. Joten oli pakko mennä kangaskauppaan ja tehdä viitta itse. Nyt se on valmis, mutta kyllä siinä se neljä tuntia vierähtikin. Jos mulla olisi ollut samanlainen kärsivällisyys nuorempana, niin mitä kaikkea kivaa sitä olisikaan saanut aikaiseksi.

Pakko sanoa, että viitta on hieno ja vielä ihan käsin tehty, kun ei ole ompelukonetta. Toivottavasti se pysyy kasassa konsertin loppuun asti. Suruhuntu olikin helpompi, piti vaan leikata pitsikangas pyöreäksi ja asetella se päähän.

1 kommentti

  1. Seuraavan kerran kun tarttet ompelukonetta niin täällä naapurissa on (suurimman osan aikaa ihan käyttämättömänä) :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: