Ne kaikki miljoona asiaa

Voisin tässä todeta, että viime päivinä on väsyttänyt aika paljon. Huomaa, että on paljon tekemistä, kun yöpöydällä on kasa postiluukusta tulleita mielenkiintoisia ja ihan itse maksettuja lehtiä. Ei vaan jaksa lukea. Ihan niinku olisin todennut tän aikaisemminkin, mutta tuntuu, että en oo koskaan aikaisemmin tehnyt näin paljon töitä.

Vali, vali ja silleen.

Keskiviikon laulutunnilla kekkasin taas hetkeksi, että missä ja miten se ääni soi oikein. Mutta se riemu kesti taas sen puoli tuntia. Miksei voi saada sitä samaa tunnetta toistumaan useammin?

Ja nyt kun on paljon töitä, en kerkiä opettelemaan edes lauluja ja kuntokin vaan huononee. Kävin tiistaina spinningissä uusilla spinning-tossuilla ja meinasin saada sydärin, kun otti niin koville. Ja se oli vaan 30 minsan tunti. Hitto, ei oikein oo elämäntavat silleen kunnossa. Se vielä puuttuis, että jois alkoholia ja vetäis sipsejä joka ilta. Onneks oma ruokavalio on kuitenkin keskimääräistä monipuolisempi. Mutta netin kiloklubi.fin (niinpä!) mukaan mä syön liian vähän ja liian harvoin. Daa, no miksei se sitten näy missään? No ehkä siks, että kun tulee kuudelta kotiin, istuu sohvalle tietokone sylissä ja huomaa puolen yön maissa, että taas sitä on istunut samalla paikalla vääntäen koko illan jotain mainosta tai nettisivua.

En tiedä pitäiskö olla huolissaan, kun meiliuutiskirjeen hotelli Palacen ”Miksi poistua hotellista -viikonloppu” tuntuu tosi houkuttelevalta. Vois vaan lojua pehmeellä sängyllä kaukana tietokoneesta ja syödä mansikoita ja juoda kuohuvaa. No, ei ainakaan ennen joulua, sen verran kiirettä piisaa.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: