Kulttuuria minulle ja kulttuuria toisille

Käytiin katsomassa torstaina Rebecca-musikaali. Oli kokonaisuutena tosi hieno. Loppukohtauksen tulessa oleva kartano oli aika näyttävästi toteutettu. Pääroolissa olevat lauloivat hyvin, mutta pointsit meni kyllä ihan täysillä taloudenhoitajaa esittävälle Sari Ann Moilaselle. Aivan mahtava ääni, vahva ja kaunis. Musikaalin tunnussävelmä Rebecca oli Sarin esittämänä mahtipontinen ja todella dramaattinen. Tunnussävelmä oli muutenkin ihan parasta antia, muut laulut oli vähän niin ja näin.

Ensimmäinen näytös oli hieman sekava ja jotenkin hitaasti etenevä, mutta toisessa näytöksessä päästiin jo asiaan, ja dramaattisia käänteitä alkoi tapahtumaan. Pitäisi käydä useamminkin katsomassa musikaaleja, sitä aina unohtaa, kuinka hienoja ne on livenä.

Eilen piipahdin lyhyellä esiintymisellä yhden seuran vuotuisessa juhlassa, jossa oli kuulemma yli sata kuuntelijaa. Itse en nähnyt yleisöä, koska yleisö oli pimennetty ja kaikki valot osoittivat esiintymislavalle. Ei oo kiva kyllä laulaa, kun ei näe, että kenelle laulaa. No, esitys meni ihan hyvin ja pystyin taas yliviivaamaan yhden asian to-do -listalta.

Ensi viikonloppuna onkin sitten tupla-annos Luciaa ja lisäksi muutama joululaulu.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: