Nyt hetki omaa aikaa…

… ja ihan keskellä työpäivää.

Kello soittaa 9.05. Väsyttää ihan julmetusti. Torkku. Kello soittaa 9.10. Miten väsyttääkin näin paljon. Torkku. Ei, nyt on pakko nousta. Kello 11.30-13.00 istun palaverissa ja selitän asioita tekniselle tyypille. Kello on 13.05. Istun lounaalla ja yhtäkkiä yli pyyhkäisee ihan käsittämätön väsymys. Tältäkö tuntuu ihmisestä, jonka burnout alkaa saavuttaa ensi askeleitaan?

Klo 13.12. soitan miehelle ja kerron, että nyt on väsynyt olo. Enää ei pysy ohjat käsissä. Puhelun lopulla yritän pidätellä itkua.

Tähänkö on tultu? Ei tää ole enää tervettä. Sitä kuulee juttua, kuinka ihmiset tekee peliliikkeitä, irtisanoutuu ja lähtee kauas pois tekeen vaikka hyväntekeväisyystyötä. Järkeviä ihmisiä, täytyy sanoa. Uskaltaa tehdä irtioton tähän kiireiseen nykymaailmaan.

Mä annan itsestäni ihan liikaa liian moneen paikkaan. Konsertit, toiminimijutut, työjutut, omat joulukortit, piparkakkutalot, erilaisten mainosten tekemiset vapaaehtoisesti, laulutunnit, lisää konsertteja, Luciaksi lupautuminen, pikkujoulut, lisää työjuttuja, joille ei voi sanoa ei, kodin tekeminen jouluiseksi…

Mikähän ihmeen ylisuorittaja musta on tullut?

Varmaan on asiat paljon paremmin kuin jollakin muulla, mutta se ei sinänsä lohduta siinä vaiheessa, kun tajuaa, että ei enää jaksa. Ja silti pitäisi vielä jaksaa pari viikkoa ennen kuin pääsee joululomalle.

Onneksi mies lupasi auttaa työjutussa, joka ei nyt vaan lähde liikkeelle. Pää tuntuu aika tyhjältä. Mutta kyllä se tästä, kuten aina.

1 kommentti

  1. Juuri ja nimenomaan toltahan se tuntuu. Hirmuisen moni ajaa itsensä burnikseen sillä, että tekee paljon KIVOJA juttuja. Ja sit niitä kivoja juttuja tulee tehtyä ihan liikaa, ja yhtäkkiä vaan tajuaa, että väsyttää niin paljon ettei mikään ole enää kivaa. Helpompihan tommosetkin olis ennakoida ja huomata aiemmin, jos osa niistä tekemistään jutuista olis tyhmiä juttuja tai sellasia jotka ei kiinnosta. Ei vaan tule ajatelleeksi miten joku juttu mistä nauttii voikin syödä yhtä paljon kun joku semmonen mitä tekee hampaat irvessä.Voimia ja kaikki sympatiat täältä käsin.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: