Sosiaaliset verkostot

Mun pitäisi työni vuoksi olla tosi ajantasalla kaikenlaisista sosiaalisista yhteisöistä. Olenko? Niinpä. No, eilen surffailtiin kotona erilaisia micro-bloggausohjelmia ja voi sitä määrää. Niitähän löytyy netistä kymmenittäin. Periaatteessa vois kirjautua kaikkiin ja tehdä vähän vertailua, mutta ei jaksa. Joten rekisteröidyin muutamaan uuteen. Jaikussa oon ollut jo varmaan kaksi vuotta, mutta kun sen kehityselinkaari näyttää vähän pelottavasti siltä, että kehitystä ei enää tehdä. Jaiku on micro-bloggauksen aatelia, mutta ikävä kyllä tästä pitää varmaan pikkuhiljaa siirtyä johonkin toiseen. Ei vaan ihan heti noi uudet saa aikaan ”vau”-efektiä.

Ihan nämä fyysiset sosiaaliset verkostot on viime aikoina ollut mielessä enemmänkin. Ei jotenkin ole aikaa tavata ystäviä ja se ei ole kivaa. Onneksi nyt on vähän päässyt kaasojen kanssa höpöttämään, joten ainakin seuraavat puoli vuotta on jotain tietyn aikavälein tapahtuvaa sosiaalista tapailua.

Laulun sarallakin on vähän niin ja näin, laulutunneilla tuntuu aina tosi kivalta, mutta sitten kun pitäisi itsekseen laulaa ja opetella lauluja, niin ei oikein saa aikaiseksi. Vie tämä työelämä niin paljon nykyään aikaa. Jouduin ilmoittamaan huhtikuun konserttikamuille, että sori, nyt jää yksi laulu laulamatta. Ei vaan kerta kaikkiaan ole aikaa opetella 9 sivuista ranskankielistä laulua ulkoa. Kun on toinenkin konsertti sitä ennen. Muutenkin luulen, että musayhdistyshommat jää vähän vähemmälle lokakuuhun asti.

Laulutunneilla oon viime aikoina huomannut, että kehitystä on tapahtunut. Nyt alaäänetkin soi kunnolla, kun vaan osaa ottaa sen oikean asennon niin kroppaan kuin päähänkin (siis se kitalaki ja holvikatto siellä suussa). Oon kuitenkin antanut vähän periksi sille, että ei tarvitse mennä yhtä lujaa kuin muut. Esmes niiden tutkintojen kanssa. Kyllä niitä kerkiää, koska ei tässä kuitenkaan miksikään ammattilaiseksi varmaan olla tulossa. Ei näillä työlasteilla. Kyllähän se joskus vähän nipistää, kun haluaisi olla samalla tasolla kuin muut ei-ammattilaiset, mutta minkäs teet. Oma valinta, my choice.

Kaiken lisäksi mä olen laittanut itseni kolmen blogin ansaan. WTF! Mitä mä oikein ajattelin. No, onneksi noi hääbloggaukset kestää vaan sen tietyn ajan. Mutta silti, ihan niin kuin ei olisi muuta tekemistä.

1 kommentti

  1. Hei ihminen, Ei niillä tutkinnoilla oo ennenkään keikkaa tehty tai yleisöä otettu :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: