Miks en yllättäen olekaan yllättynyt siitä…

… kuinka huonoja tämänkin vuoden euroviisubiisit on? Voi jestas! Malta, Malta, taas iso balladi, joka ei kuitenkaan voita – mä niin suhun laitoin toivoni, mutta ei. Ja mikä on toi Tsekin kappale? Ja Latvia ja Serbia?

Valko-Venäjällä on aika hyvä kertosäe, Ruotsilla haetaan oopperabiitillä voittoa, Puola luottaa TAAS balladiin, Turkista en edes viitsi sanoa mitään ja Iso-Britannian biisi kuulostaa jankkaavalta musikaalipätkältä.

Ekan kuuntelukerran jälkeen mieleen jäi positiivisessa mielessä Sveitsi, Israel, Romania (radiohitti?), Slovakia, Tanska, Azerbaidzan, Kreikka (discojen kesähitti?), Liettua, Viro, Ranska ja Saksa (yllättäen).

Mukana on entistä enemmän tanssibiittiä tänäkin vuonna. Onneks mukaan mahtuu virkistäviä balladeja, joista osa on ihan oikeesti hyviä.

Että 16.5. sitten.

——

Niin ja unohtui sanoa, että Suomen biisi on mun mielestä tänä vuonna hyvä :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: