Leikkasin sormeeni kahvilassa

Lauantain konsertti meni omalta osalta ihan hyvin harjoitusmäärästä huolimatta. Osasin sanat ja vaikka parissa kohdassa lauloinkin jotain ihan muuta kuin olisi pitänyt, tuskinpa siitä ranskansössötyksestä kukaan huomasi, kuuluiko sanojen mennä niin vai ei. Ainoa ongelma syntyi siinä vaiheessa, kun leikkasin lavalla patonkeja kahvilan työntekijänä ja leikkasin sitten myös sormeeni. Veri vaan syöksähti peukalosta ja siinä tilanteessa oli tietysti pakko lopettaa patonkien leikkaaminen ja tunkea sormea vaan pyyheliinaan. Ja toivoa, että kukaan ei huomannut. Mun olisi pitänyt olla lavalla pitempään ja tehdä kaikkia kahvilajuttuja toisen tarjoilijan kanssa, mutta jouduin jättämään lavan ennen aikojani. No, hyvin toinen tarjoilija ilmeisesti kuitenkin pärjäsi.

Vähän kyllä meni pasmat sekaisin, mutta lopputuloksena konsertti meni hienosti. Meillä oli oikein kunnon lavastus ja kaikki lauloi jotenkin niin tunteilla.

Tämä konsertti oli ehkä ensimmäinen laatuaan siinä, että en ollut kovin inspiroitunut harjoittelemaan ja se tietysti näkyi harjoituksissa. Huomasin, että ohjaaja ei välillä ollut kovin tyytyväinen suoritukseeni, mutta jotenkin vaan koko kevät on mennyt niin, että laulaminen ei ole innostanut. Mulla on paha tapa osata sanat vasta esityksessä ja kuitenkin esitys menee aina tosi hyvin, vaikka harjoituksissa tuntuu, että eihän tästä tule mitään.

Tuollainen ei tosin ehkä ole kovin reilua niitä kohtaan, jotka harjoittelevat tosissaan.

Mutta nyt on suurin työkuorma takana, tänään oli viimeinen päivä vanhassa työssä ja edessä on kaksi viikkoa lomaa. Ja nyt lauluinto on taas palannut. Kesäkuussa on tulossa kesäkonsertti ja sinne olen valinnut laulut, jotka jo osaan, joten niitä on kiva harjoitella esityskuntoon.

1 kommentti

  1. jee, nyt nauttimaan lomasta! mulla on enää alle kuukausi jäljellä…

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: