Päässä paljon asiota

Huomaa, että silloin, kun on liikaa liikkuvia, muistettavia ja tehtäviä asioita, ei edes tällainen organisoimishirmu pysty tekemään kaikkia asioita yhtä aikaa.

Tänään on konsertti, jonka jälkeen voi alkaa keskittyä etsimään syksyn laulukurssin ja samalla ensi kevään oman konsertin ohjelmistoa. Lauluja on jo kasassa, mutta haluaisin, että konsertti ei olisi ihan perus klassisen musan konsertti, joten haluaisin jotain muutakin mukaan. Mutta mitä? Sitä miettiessä.

Hääjärjestelyt etenee, mutta voi niitä kaikkia kymmeniä pikkuasioita, joita ei ajatellut olevan olemassakaan. Lähtien häävalssin miettimisestä. Aargh, ihan mahdoton valinta. Kun ei haluttaisi perinteistä valssia, mutta ei toisaalta mitään liiankaan erilaista. Tulee kohta musa korvista ulos. Ei vaan, musiikkia ei voi koskaan olla liikaa.

Mietittäviä asioita on niin paljon, ja kuitenkaan en haluaisi, että hääpäivänä on niin puhki, ettei huomaa niitä pikkuasioita, joihin on ”uhrannut” aikaa, jotta saisi unelmahäät. Pitääkin olla niin pikkutarkka…

Tähän päälle vähän purjehduskurssia, päivätöitä, iltatöitä… Oi, missä olet loma?

Häiden jälkeen on varmaan sellainen olo, että mitäs sitä sitten miettisi. Aa, mutta totta, se oma konsertti :)

1 kommentti

  1. siks ne asiat kantsii miettiä etukäteen, ettei sitten tartte häitä edeltävällä viikolla ahdistua :) ja tosiaan, vinkkejä saa kysyä, tässä on muutamat häät tullut koettua… ;)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: