Purjehdus voikin olla huvipurjehdusta

Okei, ehkä purjehdus on muutakin kuin tuulta ja toppavaatteita. Tänään oli mitä ihanin ilma, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Normi purjehdusasu vaihtui kesäpurjehdusasuksia: sortseiksi ja t-paidaksi. Ei olisi kyllä tullut mieleenkään laittaa purjehdushaalareita jalkaan.

Ehkä mä nyt ymmärrän sen, miksi purjehtivat ihmiset on niin ruskeita. Kesällä, aurinkoisella säällä, voi pukeutua vähän vähempiin vaatteisiin. Hanskat vaan käteen, aurinkolasit silmille, liivit päälle ja eikun menoksi. Sielu lepää…

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: