Lepää rauhassa Michael!

Suuri musiikillinen idolini Michael Jackson on kuollut. Olin varsinkin teini-iässä tosi suuri fani. Käsittämättömän luova ihminen, mikä näkyy mm. musiikkivideoissa. Viime vuosina Michaelin luovuus tosin tuntui kadonneen kaiken huuhaalehdistöshitin alle. En ota kantaa erilaisiin syytöksiin, koska minulle Michaelin musiikki oli se juttu, ei niinkään se, mitä hänestä kirjoiteltiin. Täytyy sanoa, että vaikka Michael luultavasti olikin huonossa kunnossa, niin kuolema tuli siltä järkytyksenä.

Yksi mielestäni parhaista Michaelin lauluista ja musavideoista on Smoot Criminal. Olkaa hyvä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: