Lomalomalomalomalooomaaaa!

Kesäloma alkaa nyt!

Oltiin eilen vierailulla ystäväni uudella mökillä Lauttasaaressa. Aivan ihanan mahtava paikka. Itse mökkihän ei ollut kovin suuri, tuolla Lauttasaaren mökkialueella mökkien keskipinta-ala taitaa olla jotain 10 neliötä, mutta se tunnelma. Piha oli iso ja se oli suojaisa, koska se oli ”aidattu” kasvillisuudella. Oli lämmintä, aurinko paistoi, kaikkialla oli vihreätä eikä kaupungin melu yltänyt mökille asti. Hyvää ruokaa, viiniä ja seuraa. Ei voisi enempää pyytää.

On hienoa, että ihmisillä on tällainen mahdollisuus ostaa mökki läheltä keskustaa. Ei tarvitse pakata autoa täyteen tavaraa ja matkustaa jonnekin kauas vaan voi vaikka keskellä viikkoa, sen enempää miettimättä, huristella pyörällä kylmä viinipullo repussa nauttimaan mökkeilystä meren läheisyydessä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: