Hangon auringossa

Kesäloma alkoi mukavasti Airistolla mökkeillen. Idyllinen satama ja kaunis maisema. Airistolta matka jatkui Kuivastoon, jossa hyppäsimme purjeveneeseen, päämääränä Hanko. Pilvinen sää, ei paljon tuullut, mutta kyllä sitä jossain vaiheessa mentiin 6.2 solmua. Kuuden tunnin purjehduksen jälkeen aurinko alkoi pilkottaa pilvien raosta ja saavuimme Hankoon. Huomiseksi on luvattu kaatosadetta, joten luultavasti vietämme päivän satamassa. Mutta sehän ei haittaa, koska on loma :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: