Elämää häiden jälkeen

Häät ovat onnellisesti takana. Oli kyllä ihan parhaat bileet ikinä! Kaikki oli niin kaunista ja täydellistä, ja kaikilla oli todella hauskaa ja ikimuistoista. Ei sitä oikein voi enempää pyytää. Hääpäivä jatkui aamuyöhön, ja olisin halunnut sen jatkuvan vielä pidempään. Vuoden suunnittelun tulos oli siinä. Eli ehkä hiukkapikkasen sellainen häiden jälkeinen masennus iski. Kaikki se kauneus, mitä sinä päivänä koki, tulisi olemaan muisto vain.

Nyt on kuitenkin aika palata arkeen, elämään ilman hääsuunnittelua. Onneksi ihan kaikki ei ole vielä ohi eli kiitoskortit pitäisi vielä tehdä ja lähettää. Ehkä sen jälkeen voi pakata kaikki hääasiat laatikkoon ja kantaa varastoon. Mietin, että onko hassua, jos laittaa oman pukunsa roikkumaan esim. makuuhuoneen seinälle. Ehkäpä. Mutta mihin ihmeeseen tuon suht pitkän pukupussin oikein tunkisi? Jollakin on kuulemma hääpuku sovitusnuken päälllä. Se voisi olla vähän liian pelottavaa. Mutta en kyllä raaskisi sitä vaan kaappiin tunkea. Saapa nähdä, mitä keksin.

Kaiken tämän häähuuman keskellä myös syksy on tullut kehiin. Kesä meni aikalailla purjehduksen merkeissä, tämän vuoden uusi harrastus, ja nyt on pian aika nostaa vene pukille. Ensi keväänä onkin sitten aikamoinen varustelu tiedossa, kun pitää saada veneestä oikeasti retkikelpoinen. Sitä ennen on kuitenkin välissä talvi ja laskettelupuuhat.

Häiden lisäksi alkusyksyyn on kyllä mahtunut kaikenlaista muutakin. Töissä oli mielenkiintoiset hetket, mutta onneksi itse säästyin pahimmalta. Pientä motivaation puutettakin on ollut, mutta laitan sen häiden piikkiin.

Lauluhommissakin pitäisi aktivoitua, koska ensi keväänä oli ajatuksena suorittaa C-tutkinto ja pitää oma konsertti. Katsotaan nyt, toteutuuko kumpikin vai vain toinen. Anyways, nuottipinoa pitäisi alkaa kahlaamaan läpi ja tehdä jonkinlaista kartoitusta, mitä kaikkea sitä pitäisi laulaa. Onhan se kiva, että on jotain suunniteltavaa, kun on koko vuosi mennyt suunnitellen :)

Syksyn kunniaksi blogikin sai uuden ulkoasun. Nyt on taas aikaa kirjoittaa vähän useammin.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: