Piipahdimme Lontoossa

Lontoo oli kaunis kaupunki. Liian iso viiden päivän aikana tutkittavaksi. Paljon kivoja kauppoja ja baareja. Edullista ruokaa ja alkoholia. Kalliita tavarataloja. Huomattavan hyvää ja kohteliasta palvelua. Ihania pieniä katuja Notting Hillissä. Mahdottoman paljon ihmisiä ja autoja. Valtavan kaunis illalla. Käsittämättömän määrä mielenkiintoisia musikaaleja katsottavaksi. Paljon turisteja. Nähtävyyksiä, joita ei ollut pakko katsoa. Kaupunki, joka ei ollut päässyt Top 5-listalleni. Nyt se on siellä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: