Kaunis joulu

Joulu on mukavaa aikaa. Tapaa läheisiään, saa hyvää ruokaa ja voi vaan olla. Tänä vuonna jouluaatto vietettiin äidin luona, jossa olikin vähän enemmän porukkaa. Syötiin pitkään, kuunneltiin joululauluja ja filosofoitiin pikkuveljen kanssa pikkutunneille. Joulupäivänä illallistettiin anopin luona ja Tapanina käytiin vielä miehen isän luona. Eli jouluruokaa tuli syötyä taas ihan hyvä määrä. Mutta yhtäkään suklaakonvehtia en ole jouluna syönyt, mikä on aika historiallista. No, ehkä ne tortut ja pullat korvaa suklaattomuuden.

Oli ihanan jouluista, kun ulkona oli lunta. Äiti oli tehnyt lumilyhtyjä terassille ja ulkokuusessa oli kynttilät. Tunnelmallista.

Joulu kuvina

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: