Sitä pukkaa ihan joka puolelta

Oon tainnut joskus aikasemmin avautua tästä aiheesta, mutta nyt se on taas täällä. Kertakaikkinen sosiaalisen verkostoitumisen ja sosiaalisen median palvelujen määrän ahdistus. Koko ajan tulee lisää erilaisia palveluja ja jos haluaa jotenkin on ”ajan tasalla” pitäis ottaa kaikki käyttöön. Facebook, Twitter, Brightkite, Qaiku, Foursquare, Buzz, LinkedIn. Flickr, Picasa, Youtube, Vimeo. Delicious, Digg, Evernote. Dopplr.

Eiks joku vois keksiä palvelun, jossa on näittein kaikkien palveluiden parhaat puolet ja sit vois vaan keskittyä päivittämään tätä yhtä palvelua. Aaaahhdiiiiisssstuuuuussss!

I know, tarviiko käyttää kaikkia? Arvatkaa, moneenko noihin oon rekisteröitynyt?

KAIKKIIIN! Enkä edes oo varma, että tossa on kaikki. Ja osa noista on myös puhelimessa, joten niihin pääsee käsiksi ihan missä vaan

Ei ihme, että ahdistaa :)

Ja noi on vaan ihan pikku murto-osa maailman kaikista sosiaaliseen mediaan liittyvistä palveluista.

1 kommentti

  1. ”Sosiaalinen media”, mikä se sellainen on? Ei ymmärtääkseni ainakaan Facebookin kaltaiset mediat. Hmm, tai siis onhan ne, mutta aika laihasti sosiaalisia, enemmänkin mustavalkoisen informatiivisia. Vahvasti sosiaalinen ”media” on se, kun pysähtyy kommunikoimaan toisen/toisten ihmisten kanssa. Vahva läsnäolo ja tarkkaavainen kuuntelu, se on näinä päivinä harvinaista herkkua. Ainakin mun sydän sulaa, kun kohtaa silloin tällöin ihmisiä, jotka aidosti ova läsnä tässä ja nyt. Iän myötä on alkanut myös huomaamaan, kuka oikeasti kuuntelee. Ne ihmiset jotka kuuntelevat, tulkitsevat eleitä ja antavat mielikuvituksen virrata, ovat aika kultaista stuffia tässä universumissa! :)

    Sosiaalisuudesta noin 90% on kaikkea muuta kuin puhetta ja tekstisanomaa, niin ainakin aihetta tutkiva ihminen totesi.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: