Sunnuntain levykokoelma

Meillä on kotona varmaan 500 vinyylilevyä. Niistä noin 30 on mun. Oon koko päivän kuunnellut vaan levyjä ja surffannut netissä. Pään selvittelyä, ettei ihan iske työstressi. Mun musiikkimakuni on selkeesti aika laaja, koska tänään olen kuunnellut mm. Mozartia, ET:n soundtrackia, Michael Jacksonia, Kate Ryania, Cass & Slidea, Sound of Musicia, Ltj Bukemia, Kosheenia ja Lasse Mårtensonia.

Ihan parasta oli tää. Mä niin tykkään Drum’n’bassista.

1 kommentti

  1. Toi rumpu ja basso -musiikki on kyllä mukavan rentouttavaa, toisinaan taas energisoivaa.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: