En ihan nyt ymmärrä

Mun iPhonessa on ollut ihan pirunmoisia ongelmia sen jälkeen, kun päivitin  softan 4.0:aan. Puhelin on hiiidaaaasssss. Todella. Takkuaa, jumittaa, tahmaa. Apple ei kuulemma tee asialle mitään. Eikä missään voi päivittää softaa takaisin vanhaan, millä ongelmat varmaan poistuisi. Viimeisin ongelma on akun lataaminen. Lataan akun illalla täyteen, menen nukkumaan ja totean aamulla 9.30, että jahas, kello ei ole herättänyt. No mutta ohhoh, puhelin onkin mennyt pois päältä. Täysi akku on tyhjentynyt yön aikana. Ja kun yritän ladata, ei puhelin ota virtaa vastaan.

Applen laitteistot menee huonompaan suuntaan, mitä enemmän ihmiset niitä ostelee. Kun Mac ja muut ei ollut vielä valtavirtaa, niin kyllä toimi nätisti.

Mutta paras on tää Applen sivuilta löytyvä huollon Usein kysyttyjä kysymyksiä- sivulla oleva kysymys ja sen vastaus:

Kysymys: Olen huolissani siitä, ettei käytössäni ole puhelinta iPhonen korjauksen aikana. Mitä vaihtoehtoja on tarjolla?
Vastaus: Jos käytettävissä on toinen GSM-matkapuhelin, voit asettaa SIM-kortin siihen ja käyttää sitä sillä aikaa, kun iPhone on huollossa. Näin voit vähentää iPhonen huollon aiheuttamia hankaluuksia.”

Haloo, eikös kysymyksessä just ollut, että mitä jos käytössäni ei ole puhelinta? Ja vastauksessa on, että jos käytettävissä on”. Siis what? Mitäs jos käytettävissäni ei ole toista GSM-matkapuhelinta? Siihen ehkä haluaisin vastauksen. ARGH! Mahtava yritys kiertää se, ettei tarvitse sanoa, että ”meiltähän et muuten mitään puhelinta saa huollon ajaksi”.

Ehkä kohta menee hermo Appleen. Ettekö edes te vois pitää yllä hyvää palvelukulttuuria?

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: