Tj 2 kk

Nyt olis sitten vähän niinku niin, että omaan konserttiin on aikaa tasan 2 kuukautta. Osaan jo 85 % biiseistä ulkoa, mikä on aika hyvä saavutus multa. Mutta ne 15 %… Ja sitten pitäisi sen ulkoaosaamisen lisäksi saada niihin sitä tunnetta, ettei se mee vaan läpilaulamiseksi.

Aika jänskää kyllä. Onhan sitä monissa konserteissa tässä vuosien varrella laulanut, mutta ei sellaisissa, missä itse laulaa 95 % biiseistä. Ehkä eniten jänskättää se, että tuleeko yleisöä. Yleisö = kaverit. Kun suurinosa ei kuitenkaan ole mitään klassisen musan ystäviä. Eikä sukulaisilla saa kuitenkaan kaikkia tuoleja täytettyä. No, mä muistutan sit kaikkia kavereita, jotka ei tullut kuuntelemaan :)

Ai joo, ja oon miettinyt, että jäisinkö pidemmälle opintovapaalle näiden parin kuukauden lisäksi. Ottais nyt sen ”vapaan”, mihin ei oo ollut mahdollisuutta viimeseen kymmeneen vuoteen. Olis se aika siistiä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: