Ääniala täyttää 4 vuotta

Ensimmäinen ”virallinen” blogipostaus on tehty 19.9.2006. Aika hurjaa. En ihan heti olisi uskonut, että edelleen täällä ollaan. Hauskaa lukea ensimmäisiä postauksia, ne on välillä aika… öö, miten sen sanoisi… No, sanotaan vaikka, että neljässä vuodessa on ehkä vähän tullut viisautta lisää.

Ulkoasu on muuttunu joitakin kertoja, ja blogialusta vaihtunut Bloggerista WordPressiin, mikä on aiheuttanut sen, että Bloggerin-aikoina tehtyjen postausten kuvat ei ole kehyksissä. No, eipä tuo nyt niin haittaa.

Jospa tästä sitten alkaa seuraavat neljä vuotta…

1 kommentti

  1. Onnea Äänialalle! Perästä tullaan, täällä pari päivää vaille 3 v :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: