Ensikonsertti onnistuneesti takana

Ensikonsertista on nyt viikko.

Ilta oli todella mahtava. Lauloin hyvin, osasin kaikki sanat, eläydyin ja uskalsin heittäytyä tilanteeseen. Ja täytyy sanoa, että nautin. Nautin ihan yllättävän paljon, jännitystä ei edes ollut. Sali oli täynnä, 80 henkeä, enempää ei olisi sisään mahtunut. Muutamia hieman pettymyspoissaoloja, mutta sitten toisaalta muutamia todella mukavia ja yllättäviä yllätyksiä yleisön joukossa.

Oon saanut vain pelkkää ylistystä. Kaikki oli kuulemma taas niin täydellistä ja tunnelmallista. Konserttisali oli kaunis ja värivalot loivat erilaisia tunnelmia. Konsertin ohjelmaa on kehuttu monipuoliseksi, mitä se olikin. Klassista, kevyempää, viihdyttävää, suomalaista, ulkomaista ja se Myrskyluodon Maija.

Kuuntelin ja katselin heti illalla hieman konsertista otettua videota, ja ah, se oli taas niin järkkyä. Miksi kaikki aina kuulostaa niin erilaiselta videolla? No, kun saan videot koneelle, niin editointia vaan käyntiin.

Konsertissa oli mukana ihanat laulajavierailijat sekä viulisti. Yhteismusisointi tuo aina lisää tunnelmaa ja on mukavaa, kun ei ihan koko iltaa tarvitse olla yksin yleisön edessä. Meidän ensemblebiisi katkesi niin mallikkaasta, että yleisö luuli sen kuuluvan ”koreografiaan”. Jälkeenpäin saatiin kyllä aika makeat naurut, oli se hetki jotenkin niin absurdi. Ei vaan yhdessä kohtaa enää oltu yhtään samassa ryhtmissä eikä varmaan samassa kohtaakaan ja pakkohan se oli laittaa poikki. Mutta ammattilaiset näköjään osaa tehdä sen niin, että yleisö ajattelee sen kuuluvan asiaan :)

Kaikki oli siis kaunista. Nyt on takki niin sanotusti aika tyhjä. Oman konsertin järjestäminen on yllättävän rankkaa. Varsinkin kun on tällainen täydellisyyden tavoittelija, jolla pitää kaikki pienetkin yksityiskohdat olla kohdallaan. Mutta toisaalta, saapahan sitten kehuja siitä, miten on onnistunut. Nyt otan kuitenkin hetken ihan rauhassa ja keskityn…töihin ja kouluun. Keväällä on edessä C-tutkinnon suorittaminen, joten sen voi ottaa seuraavaksi musiikilliseksi tavoitteeksi.

Sain laulajavierailijoiltani lahjaksi laulajan ensiapupakkauksen. Jos nuha iskee, ensiapupakkaus otetaan käyttöön. Sisältö oli… yllättävä :)

Ja kukkameri oli valtava. Olin ihan yllättynyt ja todella otettu saamieni kukkien määrästä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: