Ruokaa, musiikkia ja vähän designia

Laitoin heti käytäntöön vuoden 2011 lupaukset ”rentoutu ja nautiskele”. Näin sattumalta ratikkapysäkillä mainoksen Robin Hood -oopperasta, joten ostin heti liput sinne. Vaikka laulua harrastankin, en ole mikään huippufani oopperan suhteen, joten kun kerrankin on mahdollista päästä nauttimaan ehkä vähän ”kivemmasta” oopperasta, pitäähän se käydä tsekkaamassa.

Lisäksi sain viimeinkin varattua liput Kaupunginteatterin Wicked-musikaaliin, jonka musiikkia kuuntelin jo paljon ennen kuin edes tiesin, että sitä tehdään myös Suomeen.

Nautiskeluun liittyen tänä vuonna tullaan käymään ainakin 12 kertaa ravintolassa :) Joulupaketista kuoriutui (ihan itse olin paketoinut) Eat Helsinki 2011 -kirjanen, jota näyttämällä kukin kirjassa oleva huippuravintola tarjoaa yhden ilmaisen pääruoan. Kirja on myös ns. ravintolaopas ja löytyy sieltä vähän designiakin.

Eat Helsinki 2011

Ja sitten pongasin mielenkiintoisen tapahtuman, joka sekin liittyy ruokaan ja designiin. Sinne siis.

”HEL YES! -työryhmä, Lapin Kulta ja Iittala muuttavat Helsingin Kalasatamassa sijaitsevan teollisuushallin tilapäisravintolaksi. HEL YES! yhdistää uutta suomalaista designia sekä vanhoja klassikoita kiehtovaksi kokonaisuudeksi.

Suomen Lontoon instituutin toimesta toteutettu HEL YES! oli yksi London Design Festival 2010:n puhutuimmista tapahtumista. Kolmen viikon aikana Itä-Lontoossa sijaitsevaan entiseen tehdastilaan rakennetussa ravintolassa ja näyttelyssä vieraili yli 5000 ihmistä ja ravintola oli täyteen varattu avajaispäivästä alkaen.”

www.helyes.fi

Vähän harmittaa se elokuinen Karita Mattilan konsertti Turussa, mutta kun ei sinne oikein enää saanut lippuja tai sitten ne hajapaikat hyvillä paikoilla (ekat 30 riviä) maksoi 140 e. No, nyt ne on jo loppuunvarattu.

1 kommentti

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: