Olemme Apple-perhe

Ja ylpeä sellainen. Senhän nyt näkee jo siitä Apple-tuotteiden määrästä, mitä kotoamme löytyy. Oikeesti. Ja kuvasta puuttuu vielä vanha iPhoneKolmoseni ja yksi rikkinäinen Kolmonen. Eikä tossa tosiaankaan ole niitä kaikkia Apple-johtoja, mitä tästä taloudesta löytyy.

Että jos joskus syyllistyn sanomaan, että Applessa on jotain vikaa (esim. se, että miks iPadissa ei voi katsoa mitä elokuvaformaatteja vaan), voin katsoa tätä kuvaa ja todeta, että ihan itse olen valinnut Applen.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: