Ravintola: Mange sud

Kun ei tässä nyt muutakaan tekemistä ole (just) niin ajattelin, että voisin kirjoittaa vähän ravintolamielipidettä. Vuoden aikana pitäisi saada käytyä kaikissa Eat Helsinki –kirjan kahdessatoista ravintolassa, joten tiedossa siis ainakin 13 mielipidettä, koska ensimmäiseksi ravintolaksi valikoitui kirjan ulkopuolelta Mange sud. Mutta, jotta en saa vihaisia ravintoloitsijoita kimppuuni (mikä on mahdollista näin internetin aikoina), ajattelin olla tasapuolinen ja kommentoida sekä positiivisia että negatiivisia asioita. 3 hyvää (kaunista ääntä) ja 3 parannettavaa (epävireistä) asiaa. Voi mennä hankalaksi, jos joskus on tosi hyvä tai tosi huono kokemus, mutta yritetään. Ja pitää muistaa, että makuasia on se asia, josta voi aina kiistellä.


Mange sud

lauantai-ilta

– Välimerellinen kalakeitto
– Karitsaa vartaassa
– Vadelmasorbet

3 epävireistä ääntä
– Ravintola oli täynnä ja siten hyvin meluisa
– On ihan kiva, että ruoka-annokset ovat isoja, mutta kolmen ruokalajin menussa varsinkin 3 pallon sorbet-annos oli hurjan iso ja sorbet näytti siltä kuin se olisi vain heitetty rasiasta lautaselle
– Tarjoilu ja asiakkaan huomioon ottaminen tökki alusta asti; saapuessamme meitä ei aluksi huomioitu, jouduimme istumaan tarjoilupöydän viereen (josta tarjoilijat hakivat jatkuvasti kiliseviä astioita ja viinipulloja) ja tarjoilija unohti tuoda leivän pöytään (jouduimme itse muistuttamaan asiasta)

3 kaunista ääntä
– Ravintola on viihtyisä; sisustus on moderni ja etanolitakka tuo kivasti tunnelmaa
– Karitsa oli mureaa
– Annan Mangelle vielä kolmannen mahdollisuuden, koska ensimmäinen kerta oli selkeästi parempi kuin tämä toinen

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: