Lauantaiaamun viihdettä

Lauantai. Aurinko paistaa, pää on pikkaisen kipeä eilisistä skumppalasillisista ja pitäis tehdä töitä. Ei kylläkään kiinnosta eikä pitäiskään, kun on lauantai. Katson mieluummin Gleetä neljä jaksoa putkeen. Mä oon niin Glee-fani. Niin fani, että katson uusimmat jaksot Hulusta ja ostin ensimmäisen tuotantokauden dvd:nä. Gleen laulajat on niin hyvii ja musiikki niin parasta. Nyt jaksoissa on tauko ja toivon, että en sais vieroitusoireita uusia jaksoja odottaessa :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: