Lauantai. Aurinko paistaa, pää on pikkaisen kipeä eilisistä skumppalasillisista ja pitäis tehdä töitä. Ei kylläkään kiinnosta eikä pitäiskään, kun on lauantai. Katson mieluummin Gleetä neljä jaksoa putkeen. Mä oon niin Glee-fani. Niin fani, että katson uusimmat jaksot Hulusta ja ostin ensimmäisen tuotantokauden dvd:nä. Gleen laulajat on niin hyvii ja musiikki niin parasta. Nyt jaksoissa on tauko ja toivon, että en sais vieroitusoireita uusia jaksoja odottaessa :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s