Oh Josh!

OMG! Josh Groban tulee Suomeen! IIIK! :)

Oon jo monta vuotta unelmoinut pääseväni Josh Grobanin keikalle. Kuulin Joshia ensimmäisen kerran Ally McBealissa, josta varmaan moni muukin Joshin bongasi. Kun Josh teki viimeksi Euroopan kiertueen joskus vuonna 2007, Tukholman liput oli tosi kalliit, mutta tän vuoden keikalle päätin liput hankkia. No, minäpä ostin liput ja kuusi tuntia myöhemmin tuli ilmoitus, että Josh tulee myös Suomeen. Ensimmäistä kertaa. Eipä siinä sitten muuta, täytyyhän Joshia päästä kuuntelemaan myös täällä. Joten syksyllä tiedossa on kunnon pläjäys mahtavaa musiikkia.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: