Viimeiset lumifiilistelyt

Neljän päivän miniloma Levillä tarjosi tosiaan aurinkoa ja lämpöä. Varsinkin tiistaina oli niin kuuma, että jos ei olisi avannut silmiään Tuikun terassilla, olisi voinut kuvitella olevansa jossain ihan muualla kuin Lapissa.

Vähähiilihydraattinen ruokavalio sai jäädä Tuikun munkkien takia loman ajaksi.

Ikävä kyllä aurinko oli alkanut sulattaa Levin Icium-lumimaailmaa niin pahoin, että emme enää kerenneet nähdä sitä parhaimmillaan. Mutta jäljellä olevista lumiveistoksista ymmärsi kuitenkin, että lumimaailma oli varmasti ollut huiman hieno ja ehkä ensi vuonna satutaan olemaan paikalla sen ollessa vielä avoinna.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: