Kirpputorilla

Kävimme kirpputorilla myymässä vaatteita, kenkiä ja laukkuja. Ensimmäistä kertaa, ever. Sain raahattua miehen mukaan. Sisäpöytä muuttui lauantaiaamuna ulkopöydäksi, koska oli sattunut kaksoisvaraus. Mutta ei se meitä haitannut, saatiin pöytä ilmaiseksi ja ulkoilma oli sata kertaa raikkaampaa kuin Valtterin sisäilma. Seitsemän tuntia tunkkaisessa sisäilmassa olisi ollut aika… ei-niin-kivaa, joten ihan hyvä, että jouduttiin ulos. Aurinkokin paistoi.

Saavuttiin paikalle kasseinemme klo 7.45 ja kauppa alkoi käymään heti, vaikka virallisesti Valtteri aukaistaan klo 9. Meidän hintahaarukka oli 1-15 euroa, mikä oli musta ihan ok. Viereisessä pöydässä myytiin merkkilaukkuja 30 eurolla. Onko se kirpputorin tarkoitus? No, seitsemän tuntia meni ihan mukavasti, ihmisiä oli paljon, kauppa kävi ja puoli kolmen maissa olin päässyt mukavasti eroon tavaroista. Koska nimenomaan mun tarkoitus oli päästä tavaroista eroon, ei niinkään saada isoa rahanippua. Siksi viimeisen tunnin aikana myinkin paljon vaatteita eurolla.

Kokemus oli ihan kiva, parasta oli saada tavarat kiertoon eikä heittää niitä roskikseen, mitä olen yleensä tehnyt. Ja koska itse en koskaan osta mitään kirpputoreilta (en tiedä miksi, ei vaan ole mun juttuni), oli mielenkiintoista seurata ihmisiä, jotka ostoksia tekivät.

Illalla olikin sitten eduskuntavaalit. Ei niistä sen enempää. Paitsi että olen yrittänyt olla neutraali, mutta kun on lukenut joidenkin tiettyjen eduskuntaan päässeiden kirjoituksia, alkaa savu nousta päästä. Mutta ei siitä sen enempää. Ja kyllä, äänestin.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: