Purjehduskausi on avattu

Vene laskettiin sunnuntaina ja tiistaina oltiin jo ensimmäisissä kisoissa. Kaunis ja lämmin ilta. Ensimmäinen tunti meni hyvin, mutta sitten tuuli loppui. Aikamoista kellumista ja purjeiden trimmausta, ja pitkään mentiin 0.6 solmua. 10 venettä yhdeksästätoista antoi periksi ja käynnisti moottorin kiertomerkin läheisyydessä. Maalin paikkaa onneksi muutettiin lähemmäksi, joten lopulta kuulimme maalitorven äänen.

Kisan aikana kaukana rannan tuntumassa näkyi erikoinen ilmiö, inversio, joka sai laivat näyttämään ihan ufoilta. Ilmiöta tuijotettiin kiikareilla ja se toi mukavaa viihdettä muuten vähän hitaaseen menoon.

Oltiin lopulta hienosti neljänsiä. Ei huonompi aloitus kaudelle.

Upea auringonlasku kruunasi mahtavasti ensimmäinen purjehduksen. Joutsenkin nautti ilta-auringosta.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: